Barcelona ser endnu en gang ud til at vinde La Liga. Og det er foran de konkurerende klubber fra Real Madrid og Atletico Madrid. Og det er der nogle af spillerne, der er ret utilfredse med.

Atletico Madrid ligger i skrivende stund 7 point efter førerholdet fra FC Barcelona – de har dog yderligere en kamp i hånden; det betyder, at de kan komme op på et forspring på hele 10 point ned til andenpladsen.

Så stort et forspring ser man sjældent blive hentet så tæt på sæsonens afslutning – det skulle da lige været i Premier League.

MADRID, SPAIN – DECEMBER 17: Saul Niguez (2ndL) of Atletico de Madrid celebrates scoring their opening goal with teammates Koke (L), Gabi Fernandez (3dL), Diego Godin (3dR), Yannick Carrasco (3dR), Diego Godin (2ndR) and Antoine Griezmann (R) during the La Liga match between Club Atletico de Madrid and UD Las Palmas at Vicente Calderon Stadium on December 17, 2016 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Flere af Barcelonas forfølgere har givet udtryk for en skuffende sæson. Det gælder også nogle af klubbernes spillere.
En af dem er franskmanden Antoine Griezmann, der overvejer at skifte til Barcelona til sommer.

Barcelona måske interesseret

De bekymringer lufter han på trods af, at han så sent som i sommers udtrykte et ønske om at blive i Madrid.

Ikke nok med, at Atletico Madrid formentlig ikke kommer til at løfte La Liga trofæet, så kommer de heller ikke til at optræde mere i Champions League.

Spanierne måtte desværre set sig slået af Torino klubben Juventus. Det skete bare fire dage efter Griezmann og co. formentlig gav La Liga trofæet til Barcelona, fordi de tabte 2-0 til Athletico Bilbao.

Det har angiveligt fået franskmanden til at genoverveje sin karriere i den spanske hovedstad. Han er kommet frem til, at Barcelona ville være det ideelle sted for ham til sommer. Såfremt de stadig ønsker at investere i ham, som de tidligere har givet udtryk for.

Der har dog modsat gået rygter om, at Atletico vil tilbyde angriberen en ny kontrakt. Den skulle løbe helt til 2023. Til den tid er franskmanden hele 31 år og har nok ikke mange år på toppen tilbage i sin karriere.