Real Madrid har netop vundet det næststørste en spansk fodboldklub kan: at vinde mesterskabet i La Liga og på den måde blive den bedste spanske klub. 

AF KRISTIAN PARIS 

Den seneste tid har der været adskillige rygter om flere af hovedstadsklubbens stjernespillere, men nu ser det ud til, at én af dem har bestemt sig for fremtiden.
Real Madrids Isco bekræfter nemlig, at han vil blive på Bernabeu denne sommer, og det sætter en stopper for de rygter, der har været om spanierens fremtid et andet sted end i Madrid.

 

Offensivspilleren er nemlig blevet kædet sammen med et skifte væk fra hovedstaden, eftersom han i  denne sæson ikke helt har formået at spille sig til en fast plads i Zinedine Zidanse startellever – men takket være flere skader til flere nøglespillere i Madrid, er det alligevel lykkedes Isco at få noget imponerende ud af sæsonen, starte inde og sikre sig det første spanske mesterskab siden 2012.

Malaga CF v Real Madrid CF - La Liga

Klubben vandt nemlig deres første mesterskab i fem år, da de slog Malaga i går på udebane med 2-0 og på den måde sikrede sig La Liga titlen.

I mens Iscos kammerater har fejret triumfen hele natten, har spanieren overvejet sine muligheder og valgt at blive i den spanske hovedstad henover sommeren og være klar til den nye sæson. Det bekræfter goal.com 

“Frygt ikke Real Madrid fans. Jeg skifter ikke…” lød det fra den 25-årige spanier.

Titlen blev ikke kun deres første i lang tid, men i det hele taget, dere 33. titel i historie. NU venter en Champions League finale lige om hjørnet mod det gode spillende Juventus mandskab – en titel, der vil kunne slå Los Blancos status i fodboldverdenen fast med syv tommer søm.