5. Pep Guardiola

Før han dominerede med Barcelona på sidelinjen var han en af verdens bedste på banen. Han blev opdraget i Barcelona-ånden, vandt på banen, og var Barcelona mand helt til det sidste. Guardiola var blandt andet med til at vinde Barcelonas første internationale triumf i 1992.


4. Sergio Busquets

I og med, at hans partnere var Xavi og Iniesta bliver den rolle som Busquets spillede på midtbanen meget ofte overset og glemt.

Da den lidt mere offensive duo ikke var tilstede, var der ingen tvivl om, at Busquets ville have fået credits for det arbejde han havde gjort langt tidligere. Han holder holdet igang og han er bindeleddet mellem angreb og forsvar. Uden den 30-årige midtbanespiller ville Barcelona holdet aldrig have været som det er i dag.


3. Andres Iniesta

Han spillede sin sidste kamp i den blå og røde trøje efter hele 16 sæsoner i klubben. Efter han havde spillet sin sidste kamp, satte han sig ned i midten af midtercirklen og tog det hele ind. Karrieren, minderne og det vilde stadion, de fantastiske fans. Det var tid til at tænke over det hele en sidste gang.

Han smilede og var i gang med at græde. Barcelona var hele hans liv og der er ingen tvivl om, at han kommer til at træne i fremtiden. Han er en af verdens absolut bedste spillere nogensinde og så blev han uddannet på La Masia i Barcelona.


2. Xavi

Xavi og Iniesta har virkelig været makkere igennem hele deres karriere. De to på midtbanen har udgjort fundamentet for Barcelonas succes det seneste årti og de har været en dødbringende duo. Der er ikke mere at sige… andet end, at Xavi også er uddannet på Barcelona akademi.


1. Lionel Messi

Kongen over dem alle er vel nok Lionel Messi. Han kom til La Masia som 12 årig og har siden da spillet 637 kampe med hele 603 mål til følge. Han har vundet hele 5 Ballon d’Ors og har scoret 38 % af klubbens mål i sidste sæson. Han har desuden vundet 34 trofæer med klubben.