Arsenal angriberen Alexandre Lacazette har taget de sociale medier i brug efter klubbens skuffende 1-0 nederlag i Europa League. Læs her, hvad det går ud på.

Premier League klubben der ved første øjekasten er storfavoritter til en kamp mod BATE Borisov i Europa League, formåede ikke at vinde kampen. Eller bare komme i nærheden af det.

I stedet blev de slået med 1-0 torsdag aften.
Godt nok er det ikke Lacazettes egen skyld – han er jo angriber – men Lacazette var ikke verdens bedste holdkammerat i kampens døende minutter.

Med bare 5 minutter tilbage af de ydmygende nederlag blev han nemlig smidt ud. Dommeren så ham stikke BATEs forsvarsspiller Aleksandar Filipovic en albue i hovedet. Og det får man altså rødt kort for.

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Det betyder, at han altså nu har karantæne i returkampen, der kommer til at foregår i London i næste uge. Meget ærgerligt for den franske angriber, der ellers er den der skal lave mål for klubben. Og formentlig skal vende en kæmpe nedtur, som det vil være at ryge ud til Borisov.

” At svigte holdet på den måde er den værste følelse. Jeg skulle have slået koldt vand i blodet. Men det er altid let at sige bagefter. Der er stadig hele 90 minutter tilbage og spille med, når vi skal møde dem i næste uge. Jeg er sikker på, at mine holdkammerater får os til næste runde. Jeg tvivler ikke.” skrev angriberen på Twitter.

“Jeg så ikke episoden, men vi har efterfølgende snakket om det. Det var et dumt rødt kort. I næste uge skal vi spille uden ham, men det ved jeg alle vores spillere kan. ” slog manager  for Arsenal Unai Emery fast i et interview med BBC Sport.