Arsenal er ifølge engelsk medie på jagt efter Real Madrid-angriberen Karim Benzema endnu engang. Det forventes at de vil gøre hvad de kan, for at sikre sig Benzema, dog får de travlt hvis det skal lykkes i januar.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Sportlens skriver at Arsene Wenger og Arsenal er tæt på at sikre sig, endnu en stjernespiller. Borussia Dortmund-stjernen Pierre Emerick-Aubameyang har tidligere været rygtet mod Emirates Stadium.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Der er dog aldrig faldet en handel på plads, og nu har Arsenal kigget mod La Liga frem for Bundesligaen. Det er den 30-årige Real Madrid-angriber Karim Benzema, som ifølge mediet nu rygtes mod den engelske storklub.

Sportlenst stiller dog et spørgsmålstegn ved handlen, da de i sommers hentede Lyon-stjernen Alexandre Lacazette til klubben. Men samtidig er det stadig tydeligt at Arsenal stadig har interesse, i at sikre sig endnu en stjernespilelr til angrebsposten.

Karim Benzema har dog ikke for alvor slået igennem hos Real Madrid, specielt i denne sæson. Der har også været tale om at Florentino Perez hos Real Madrid, ikke var tilfreds med den franske angriber, derfor kunne et Real Madrid-exit være en mulighed.

Prisen som Real Madrid ifølge mediet kræver, ligger på omkring 450.000.000 kroner. Det meldes dog samtidig at Premier League-storklubben Arsenal ikke vil betale mere end 300.000.000 kroner, for den 30-årige angriber.

Formår de to klubber at afslutte handlen?

Spørgsmålet er så om Real Madrid og Arsenal de kan mødes på midten, eller om de to storklubber er for stædige. Dog melder mediet at Karim Benzema formentlig godt kan have interesse i et skifte, hvis ikke det begynder at gå bedre hos Real Madrid.

Karim Benzema kunne hos Arsenal blive angrebsmakker med landsmanden Alexandre Lacazette. Samtidig med at Karim Benzema også kunne skrive på sit CV, at han havde spillet hos en af de engelske storklubber.

Læs også: Lørdagens transferrygter: Real Madrids engelske korstog, Pochettinos afgang og Aubameyang-salg