Atalanta-profilen Bryan Cristante rygtes ifølge engelsk meide væk, fra den italienske klub Atalanta. Der er stor interesse fra tre europæiske fodboldklubber, en af dem er Premier League-giganten Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Mediet The Sun skriver at Manchester United, har en Serie A-midtbanespiller i kikkerten. Det er Atalanta-midtbanespiller Bryan Cristante, som har været velspillende for den italienske klub i den seneste periode.

(Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)

Den 22-årige Atalanta-midtbanespiller har som nævnt tidligere været velspillende, og det formentlig derfor Manchester United nu viser interesse. Det er en ung midtbanespiller, så det kan være en langvarig investering for Manchester United.

Det meldes at den unge italienske midtbanespiller, formentlig kan blive en vigtig brik i Mourinhos puslespil. Det sker selvfølgelig kun hvis Atalanta-profilen bliver hentet til Premier League-storklubben.

Dog meldes det samtidig at det ikke kun er Manchester United, som viser stor interesse i Bryan Cristante. Der skulle også være interesse fra Serie A-storklubberne Juventus og Inter Milan. Cristante har en frikøbsklausul i hans kontrakt.

Det meldes at alle de tre bejlere skulle være klar, til at udløse frikøbsklausulen for at sikre sig Atalanta-profilen. Frikøbsklausulen lyder ifølge mediet på omkring 260.000.000 kroner, men prisen kan jo så stige, såfremt flere klubber kæmper om ham.

Hvem er favorit, i jagten på Atalanta-spilleren?

The Sun understreger dog at det er Manchester United og José Mourinho, som har størst interesse i Bryan Cristante. Samtidig med at det må understreges Atalanta formentlig foretrækker, at sælge deres stjerne til en engelsk klub frem for en italiensk konkurrent.

Manchester United-spilleren Marouane Fellaini rygtes væk fra Old Trafford. Derfor kunne Bryan Cristante blive en mulig erstatning, for den 30-årige belgiske midtbanespiller. Dog håber Cristante formentlig på mere spilletid, end Marouane Fellaini får hos United.

Marouane Fellaini bliver for tiden rygtet meget mod, den franske storklub Paris Saint-Germain. Det kan være at der falder en handel på plads, i løbet af januars transfervindue.

Læs også: KONGELODTRÆKNING: Danmark havner i nem gruppe