United har været ret uheldige på det seneste. Skaderne har igen ramt de djævle ligesom de gjorde under de to forgående managers; van Gaal og Moyes. Denne gang har det dog ikke på helt samme måde påvirket resultaterne. 

AF KRISTIAN PARIS

Ja efter weekendens stensikre 4-0 sejr over United indtager den røde del af Manchester igen førstepladsen – godt nok delt – med 19 point i syv kampe og ubesejret. Helt lige med bysbørnene fra Man City.

Klubben har faktisk præsteret over alt forventning i denne sæson. Ubesejret i syv kampe selvom to af klubbens nøglespillere fra sidste sæson har været ud i lang tid. Der er tale om Paul Pogba, der var med i begyndelsen af sæsonen, men som blev skadet i Champions League kampen mod Basel, og så den svenske profil Zlatan Ibrahimovic, der har været skadet siden april sidste sæson.

Den 35-årige angriber var først meldt ude helt til januar næste år, men hans genoptræning har gået så godt, at han selv har sagt, at han spiller i slutningen af denne måned.
Nu står spillerens læge dog frem og beder angriberen om at tage de med ro.

 

 (Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

– Han er meget stærk, men fodbold er stadig et duel-spil, udtalte Dr. Freddie til Sky Sports tidligere i dag. Han fortsætter: “Som læge og doktor, vil jeg naturligvis helst se ham vende tilbage så langtsomt som overhovedet muligt, og først når han er helt klar til at spille.

– Der har været mange eksempler på en spiller, der har trænet med, selvom han ikke var fysisk klar til det. De har taget konsekvenser og været skadet i længere tid end først forventet, slår lægen fast.

Hovedpersonen selv, Ibrahimovic, blev Uniteds topscorer i sidste sæson med sine 28 mål i alle turneringer, og tidligere på sæsonen forlængede han sin kontrakt med et år med klubben.