Denne sommer har Manchester United s spillere virkelig været udsat for massive transferrygter. 

Samtidig har klubbens manager, Jose Mourinho, åbent kritiseret klubbens ledelse og transferpolitik. Han har ikke fået nogle af sine transferemner eller ønsker opfyldt. Derfor er han utilfreds.

En god nyhed blandt de dårlige vibes i Manchester klubben er dog, at en af klubbens midtstoppere ikke forlader Old Trafford denne sommer.

Og det må i den grad siges at være gode nyheder. Han har nemlig de sidste sæsoner været en af ankermændene og nøglespillerne i Mourinhos Manchester United hold.

Det drejer sig om midtstopperen Eric Bailly. Han har som sagt været i klubben to år nu, men har faktisk kun startet inden i 35 Premier League kampe.

Det er dog  ikke fordi han er blevet særlig meget fra – han har bare været utilgængelig. Det har hovedsageligt været på grund af skader, der har sat en stopper for en stabil Manchester United karriere.

Eftersom United længe er blevet kædet sammen med andre forsvarsspillere, var der tvivl om, hvorvidt franskmanden havde en fremtid i klubben. Det har han. Og det er i sær hans attitude som Mourinho sætter pris på.

LONDON, ENGLAND – OCTOBER 23: Eric Bailly of Manchester United during the Premier League match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge on October 23, 2016 in London, England. (Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

“Han er holdspiller. Han er fantastisk mand. Han er ærlig og altid klar til at give alting for sit hold. Det er dejligt at se. ”

” Det er også derfor vi har en som ham. Og hvorfor vi stadig vil have ham efter transfervinduet er lukket. Truppen har brug for en spiller som ham. Ligesom truppen også har brug for andre type af spillere. For eksempel Ander Herrera.”