Nabil Fekir kommer til at tjene 700.000 euro om måneden hos Liverpool. The Reds er – ifølge Le Parisien – nået til enighed med Olympique Lyonnais om en sum på 60 millioner euro for den 24-årige franskmand.

Nabil Fekir kan snart kalde sig Liverpool-spiller

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Torsdag aften kunne flere medier fortælle, at The Reds var nået til enighed med Lyon. Den franske klub har dog sidenhen publiceret en meddelelse, hvori de gør det klart og tydeligt, at der intet er om snakken.

På trods af klubbens udmelding, så kan The Guardian nu fortælle, at det forventes, at Nabil Fekir bliver Liverpool-spiller senere i dag. Den franske avis, Le Parisien, menes endda at have lækket hans kommende kontrakt.

Fekir kan kalde sig Liverpool-spiller senere i dag

En aftale ventes at komme i stand mellem Lyons Jean-Michel Aulas og Liverpool senere i dag. Herefter forventes det, at Fekir vil kunne kalde sig ny mand hos The Reds.

Den 24-årige franskmand er i skrivende stund på vej til Lyon med det franske landshold, og RMC Sport fortæller, at spilleren undergik et lægetjek torsdag aften, før han senere i dag mødes med Liverpools lægestab på Clairefontaine.

Skiftet forventes at udgøre en sum af 55 millioner euro, og bonusser betyder, at han kan ende med at koste 60 millioner euro.

700.000 euro om måneden og en fem-årig kontrakt

Lækkede dokumenter kan afsløre, at franskmanden kommer til at tjene 700.000 euro om måneden. Han binder sig til Liverpool de kommende fem år.

Tidligere i dag, meldte Olympique Lyonnais ellers – på sin Twitter-konto – ud, at der ikke var noget sandt i rygterne. Men det er ifølge The Mirror noget, Lyon er nødt til at melde ud som offentligt aktieselskab.

Fekir bliver Klopps tredje sommerindkøb

Jürgen Klopp har allerede hentet Fabinho fra AS Monaco og Naby Keita fra Red Bull Leipzig til Liverpool denne sommer.