Det er sæsonen for nye trøjer. Denne gang afslører Man Utd deres nye udebanetrøje. Og den er meget anderledes end hvad den plejer at være. 

Premier League klubben har nemlig afsløret, at deres nye udebanetrøje er en laksefarvet eller pink en af slagsen. Det er bestemt et brud på traditioner fra den ellers meget traditionsbundne klub.

De har denne gang afvist brugen af de traditionelle blå, hvide og sorte nuancer i deres nye udebanetrøje. Ingen ved dog hvorfor det netop er laksefarven der har vundet indpas i stedet. Bedøm selv herunder om det er moderne og flot. Eller om det egentlig bare er grim og gyseligt.

Trøjen kommer formentlig til at dele klubbens fans. Den minder faktisk en del om den trøje som Juventus fra Serie A lancerede forud for sæsonen i 15/16. Den var lavet af den berømte amerikanske rapper Drake. Ellers kan man ikke erindre at have set den kontroversielle farve brugt på fodboldtrøjer. I hvert fald ikke i eliten i europæisk fodbold.

Manchester United har allerede tidlgiere denne sommer offentliggjort deres tredje trøje forud for den nye sæson. Den holder ulig udebanetrøje på de gamle traditioner. Vi viser den ikke her, men den er traditionel blå og sort og  hvide strømper.

Kontroversielt, bevidst valg?

Måske er det også netop derfor, at Manchester klubben har villet lege lidt med deres andentrøje. Klubben har altid den samme farve på hjemmebanetrøjen og på tredje trøjen. Måske var det så netop tid til lidt mere pang og lidt mere gang i det på udebanetrøje.

Næste sæson er Uniteds fjerde sæson med Adidas som trøjesponsor. De har skrevet under på en meget stor aftale med tyskerne. Den indbringer dem omkring 750 millioner danske kroner om året. Hvis det ikke skulle være nok så har United også netop offentliggjort en ærmesponsor. Det bliver det amerikanske design firma Kehler.