Da Neymar i slutningen af juli måned offentliggjorde, at han sagde farvel til FC Barcelona, Lionel Messi og holdkammeraterne, sagde han samtidig goddag til et helt andet fokus og spotlight hos Paris Saint-Germain. 

 (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

I forhold til FC Barcelona, hvor han mere eller mindre levede en lidt tilbagetrukket rolle på grund af holdets store profiler som Lionel Messi og Luis Suárez, kom der nu et helt andet fokus på Neymar. Han blev nemlig købt ind som stjernespilleren i PSG.

Siden da er der kommet lidt knas i maskineret mellem ham og hans sydamerikanske kollega, Edinson Cavani.

Der er dog ikke nogen som helst tvivl om, at Neymar er en superstjerne, og han har en stor, global opbakning. I løbet af hans første måned i klubben røg der, ifølge Daily Mail, 120.000 PSG-trøjer med hans navn på ryggen. Det er altså pænt mange! En samlet fortjeneste på 65 millioner til den franske hovedstadsklub.

Med én måneds løn har Neymar råd til verdens dyreste bil…*

En artikel, udgivet af Football Leaks i samarbejde med Der Spiegel, har afsløret, at Neymar tjener vanvittige 3 millioner euro om måneden hos PSG. Det svarer til godt og vel 22 millioner danske kroner. Og det er altså bare grundlønnen. Læg dertil en masse sponsoraftaler og bonusordninger…

Det betyder samlet set 100.000 euro om dagen til den brasilianske guldfugl, eller godt og vel 37 millioner euro om året.

Artiklen fastslår også, at Neymar spurgte Barcelona om en sum på 3,65 millioner euro den 1. august.

Lækket afslører også, at PSG i alt muligvis kommer til at betale 242 millioner euro til Barcelona for købet af Neymar.

Den brasilianske offensivspiller har fået en god start på karrieren i Paris Saint-Germain, hvor han scorede i sin debut for klubben, men som skrevet ovenfor, har der altså allerede været konflikter i klubben jf. sagen med Edinson Cavani.

*Verdens dyreste bil at eje i 2017 er ifølge Forbes Aston Martin MA-RB 00, og den koster €3,38 millioner.