Sæsonen er ved at gå på hæld og det betyder, at det betyder at klubberne så småt er ved at forberede sig til næste sæson. Måske skulle de lige tage et kig på denne liste, der slår fast, hvad vi i den grad har lært af den netop overståede Premier League runde.

AF KRISTIAN PARIS 

1. Wenger slår endelig Mourinho

Arsenal v Manchester United - Premier League

Mourinho går sjældent galt i byen, når det kommer til det taktiske aspekt af fodboldspillet. Men mod Arsenal gjorde han altså. Mourinho gjorde klar til at parkere bussen mod Wenger og co., men det gik som bekendt ikke helt efter planen, og de røde djævle lukkede hele to mål ind i kampen, der endte 2-0.

Selvfølgelig hviede United spillere til deres Europa League semifinale i midtugen, men det er stadig ikke grund nok til at tabe så overbevisende.

For Wenger var sejren nok et entydigt tegn på, at han ikke skifter klub til sommer, men bliver i den engelske hovedstad endnu en sæson.

2. Liverpool’s Southampton Hoodoo Continues

Liverpool v Southampton - Premier League

Det er nu over 430 minutter siden Liverpool sidst scoret mod Southampton. Klopps mandskab kan bare ikke finde en vej forbi the Saints, og vil med stor sandsynlighed købe hele Southamptons mandskab til sommer som et resultat.

Resultatet betyder også, at hvis Arsenal og City vinder deres resterende kampe, så kommer The Reds ikke i Championis League i år… yderst skuffende Jürgen Klopp.

3. Spurs tager gevaldigt skridt tilbage

West Ham United v Tottenham Hotspur - Premier League

Totteham der før weekenden var meget tæt på det førende hold i Premier League, Chelsea. Med kun et point bagud lagde de gevaldigt pres på Chelsea, der mødte Middlesbrough i går.

Men Totteham formåede ikke at holde trit med deres tidligere form i sæsonen, eftersom de tabte 1-0 til West Ham i søndags.

Ja, Totteham har endnu en gang bevist, at de er en smule for meget sig selv, når det kommer til afslutningen på noget. Klubbens chef, Daniel Levy, går sin sværeste sæson i møde, eftersom alverdens klubber ikke kun er ude efter alle han spillere, men nu også hans manager.