I søndags mødtes Premier League giganter Arsenal og Manchester United i én af de kampe, der er helt afgørende for sæsonens udfald. Kampen endte stensikkert med 2-0 til Arsenal, der spillede på hjemmebane. 

AF KRISTIAN PARIS 

3. Man Utd bliver nødt til at vinde Europa League

FBL-ENG-PR-ARSENAL-MAN UTD

Man Utd så ikke godt ud på Emirates. De havde ingen plan B, da Mourinhos første plan ikke gik som forventet.

Resultatet i søndsags slår stensikket fast, at der ikke er nogen mulighed for klubben for at slutte i top fire. Derfor bliver de altså nødt til at vinde Europa League, hvis ikke sæsonen skal være en total fiasko.

2. Arsenal Really skal for alt i verden beholde Oxlade-Chamberlain

Arsenal v Manchester United - Premier League

Alex Oxlade-Chamberlain har endnu ikke levet op til den hype og forventning, der var til ham, da han kom til London fra Southampton.

Er ofte blevet bænket af Wenger, men det har ikke slået den engelske midtbanespiller ud.

Chamberlain ser ud til at være genfødt på højre wing back pladsen: en trussel fremadrettet med et ønske om også at forsvare sig.

1. Arsene Wenger ser ud til at blive i London

Arsenal v Manchester United - Premier League

Rygterne om Wengers fremtid har været mange. På et tidspunkt var samtlige medier og fans faktisk overbeviste om franskmandens afgang, og klubben blev nødt til at indstille sig på en tid uden manageren, der har været i London i over 20 år.

Wenger har opstrammet sit hold på det seneste og er begyndt at gå over til at spille en form for 3-5-2 med wing backs og tre centrale stoppere.

Is Mr. Stubborn trying to get the fans to warm to him again by putting together a winning run at the crucial moment with new tactics?

Det ville bestemt være interessant at se The Gunners snige sig ind i top fire og så Chelsea i FA Cup finalen.