Chelsea-trænere Antonio Conte har netop udtalt nye informationer til Eden Hazard situation i klubben og forklarer, hvorfor han, som træner, intet har at gøre med et eventuelt skifte til Barcelona for den belgiske landsholdsspiller. Læs det hele lidt længere nede i artiklen.

Af David Paris

Chelseas nuværende cheftræner Antonio Conte har indrømmet, at han intet kan gøre for at forhindre at holdets store stjerne, fløjspilleren Eden Hazard, i at skifte til den catalanske storklub Barcelona.

Neymar forlod tidligere på ugen netop Barcelona som verdens dyreste fodboldspiller nogensinde med en overgangssum på over 1 milliard kroner. Det har efterladt La Liga-klubben med en stor bunke penge og et ønske om at finde en erstatning for brasilianske Neymar. Derfor er klubben på udkig efter mulige køb. Et emne kunne være netop Chelseas fløjspiller Hazard, der i de seneste år har markeret sig som en af verdens aller bedste spillere.

Conte har været i medierne og flere gange udtalt at alle hans spillere har mulighed for at skifte og derfor kunne et skifte for den tidligere Lille-spiller være en mulighed. Hovedpersonen selv, Hazard, har ikke nogen kommentarer til rygterne, men mon ikke en spiller af hans kaliber kunne være interesseret i at prøve sig selv af en i anden liga og samtidig repræsentere en af verdens største og mest vindende klubber nogensinde.

Ifølge det engelske medie Metro, har den italienske træner Antonio Conte sagt følgende om situationen om den belgiske superstjerne Eden Hazard: ”Eden Hazard er en rigtig topspiller, men jeg gentager jeg er træner og jeg kan afgive min mening. Men den endelige beslutning er altid klubbens egen. Jeg forventer, at Eden spiller for Chelsea. Det er ikke det rette øjeblik at miste en spiller eller flere spillere, på grund af sæson-starten næste weekend.”