Peter Crouch har netop udgivet en ny bog om sit liv som professionel fodboldspiller. Og i den står en sjov historie som den nuværende Stoke City-angriber har fået fortalt af sin nære ven Rio Ferdinand. Den handler om en nøgen Cristiano Ronaldo, som Ferdinand var holdkammerater med i seks sæsoner, da de begge var i Manchester United.

Det er en anekdote om en nøgen Ronaldo, der foran spejlet i omklædningsrummet på Old Trafford fører sig frem og praler og blærer sig med sit udseende. Men med sin bedre udseend end sin bitre rival Lionel Messi fra Barcelona.

Crouch siger om episoden, som han ikke selv har oplevet. Men altså er blevet fortalt at Ferdinand:

“Rio Ferdinand fortalte os historier om, hvordan Cristiano Ronaldo kunne stå foran spejlet i omklædningsrummet nøgen. Og så tog han hånden gennem håret og sagde: “wow, jeg er lækker og fantastisk”. 

“Og de prøvede de andre spillere at drille ham med at sige at Lionel Messi fx var bedre end ham. Og så svarede han ved at spænde musklerne og sige: “ahh okay, men Messi kan ikke gøre det her.”

Det er en bare en af de anekdoter som Crouch’ nye bog indeholder. En anden historie er om en ung Crouch’ store interesse i en pige. Der senere viser sig af være en af kæresterne til en af hans kammerater i Liverpool, da han var ung.

Anekdote nummer 2

“Da jeg skrev under med Liverpool boede jeg på det her hotel. I receptionen var der den her pige, som så godt ud og som jeg synes smilede hele tiden. Jeg fortalte drengen til træning, at jeg havde set den her pige, som så så godt ud jeg sagde, at jeg havde tænk på at prøve på hende.”

“Carragher kaldte så et par andre af de ældre seniorspillere hen og bad mig fortælle historie igen. Han spurgte hvordan hun så ud og så svarede  jeg: “fantastisk, sorthåret, spansk udseende.” Det viste sig at være Xabi Alonsos kæreste. Hun arbejdede for at øve sit engelske sprog. Alonso var afslappet omkring min dummernikker. Men det var Carragher ikke. Han var mere ophidset.