PSG har forvirret en stor mængde fans med deres beslutning om, ikke at spille i deres sædvanlige hjemmebanetrøjer i kampen mod Liverpool her til aften. Ligue 1-mandskabet er således klædt i hvidt i stedet for den normale blå trøje.

PARIS, FRANCE – NOVEMBER 22: Neymar and Kylian Mbappe of PSG during the UEFA Champions League group B match between Paris Saint-Germain and Celtic FC at Parc des Princes on November 22, 2017 in Paris, France. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

I skrivende stund spiller PSG mod Liverpool i 4. runde af gruppespillet i Champions League. Franskmændene skal bruge en sejr i kampen, da et nederlag krydret med en Napoli-sejr over Røde Stjerne, vil sende dem ud af gruppespillet.

Meget tidligt i kampen har flere fans dog lagt mærke til, at PSG spiller i hvide trøjer, i stedet for de sædvanlige blå. Og det har vakt undren. Men der er en god grund bag beslutningen.

https://twitter.com/ItsGillyAgain/status/1067721317816967168

https://twitter.com/DrawtyDevil/status/1067873050207690754

PSG bærer de hvide trøjer som et led i deres sponsoraftale med Nike-mærket, Air Jordan. De har designet to trøjer for dem, og indtil videre har klubben båret den sorte version, mens de altså debuterer i de hvide i dag.

Samarbejdet med Air Jordan er en del af den aftale, den franske hovedstadsklub har indgået med Nike. En aftale, der løber frem til 2022.