Liverpools Adam Lallana har med tiden udviklet sig til en af klubbens bedste spillere og i Premier Leagues fjerde runde, i går, mod Leicester City satte midtbanespilleren ny engelsk rekord. 

Af David Paris 

Da Liverpool i 2014 smed knap 220 millioner danske kroner efter Southamptons vel nok bedste spillere på daværende tidspunkt; Adam Lallana, var der mange fans og eksperter der undrede sig. Og i sin første tid i den store Premier League-klub forkælede han ikke just The Reds’ fans. Nærmest tværtimod.

Specielt holdkammerater og fans var dengang frustrede over, at han aldrig fik noget ud af sine anstrengelser. Han var og er stadig fantastisk på bolden og kan drible, men det er uhyre sjældent holdet rent faktisk scorer, eller at der bliver lavet en målchance.

Det er altså primært manglende mål, der forhinder den i dag 28-årige offenisv midtbanespiller i at blive betragtet som en af ligaens bedste. Siden ansættelsen af træner Jurgen Klopp i sidste år, har han dog scoret mål og han er minsandten forsat i denne sæson.

To mål i fire kampe for Klopps mandskab og sit første landsholdsmål for England mod Slovakiet sidste weekend er status lige pt. Det er dog ikke et par mål, der imponerer Liverpool-fansene men mere, hvor hårdt han egentlig arbejder for holdet.

I Liverpools 4-1-sejr over Leicester City i går, løb Lallana, ifølge klubbens officielle Twitter-profil, hele 13,1 km, hvilket er ny rekord.