I aften, søndag klokken 20, går det løs på Nature Energy Park i Odense. Her mødes OB og Esbjerg i en mulig duel om top-6-placeringerne.

af: Emil Plovgaard

ESBJERG, DENMARK – NOVEMBER 4: John Lammers, head coach of Esbjerg fB looks on during the Danish Superliga match between Esbjerg fB and FC Midtjylland at Blue Water Arena on November 4, 2018 in Esbjerg, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Og det kan godt blive et meget lige opgør. Det mener i al fald Esbjergs hollandske cheftræner, John Lammers.

Han er dog overbevist om, at hvis Esbjerg spiller op til sit bedste, får fynboerne nok at gøre med.

Især standardsituationer kan blive afgørende for, hvem der snupper alle tre point.

EfB er i øjeblikket ubesejret i de seneste fem Superliga-kampe, mens OB ikke har tabt en kamp siden medio september. Dengang rendt fynboerne ind i et 2-0-nederlag mod esbjergenserne.

OB er et yderst stærkt mandskab, men EfB’erne frygter ingen.

– De har spillet godt siden vi slog dem her, og jeg synes også, at de har en rigtig stærk trup med mange gode spillere. Det er et hold, der både kan og gerne vil spille fodbold, så vi skal være godt forberedt. Vi ændrer ikke tilgang, for vi vil også spille vores spil, men vi er bevidste om, at det bliver en svær opgave. Men som jeg har sagt før, så kan vi slå alle og vi er ikke bange for nogen, siger Lammers til klubbens hjemmeside.

Lammers fremhæver dødboldene som et vigtigt våben for EfB.

– Vi scorede på to dødbolde i onsdags mod SønderjyskE og vi er generelt blevet bedre på det punkt. Det kan sagtens gå hen at blive afgørende for, hvem der løber med alle tre point på søndag, afslutter hollænderen.

FAKTA:

Superligaen – 16. runde: OB – EfB
Kampdato: Søndag den 11. november klokken 20.00
Stadion: Nature Energy Park
TV: TV3 Sport