Chelsea vandt i går aftes klubbens andet mesterskab på to år, men ifølge en tidligere Chelsea-spiller og -anfører må man ikke hvile på laurbærrene. Næste sæson vil nemlig være en rigtig stor test. 

Af David Paris 

Den tidligere Chelsea-spiller og -anfører Frank Lampard blev efter gårsdagens 1-0-sejr over West Bromvich, der sikrede The Blues, som klubben også bliver kaldt, det andet mesterskab på tre år, interviewet og han nærmest advarede træner Antonio Conte og co.

Frank Lampard er den mest scorende midtbanespiller i Premier League og var en årrække en fast bestanddel af London-mandskabet, der blandt andet vandt både Premier League, FA Cuppen og Champions League i midten af 00’erne. I dag er han medkommentator på diverse fodboldshows og i den anledning blev han interviewet og sagde følgende om Chelseas engelske mesterskab til den engelske avis Sky Sportts

“Det bliver en stor test næste år. Det er anden sæson, og formationen vil ikke være en overraskelse for modstanderne. Det hele er ikke nyt for spillerne mere og vi så, at sidste sæson kunne de ikke opretholde formen fra deres mesterskabs sæson og spændt på at se om de kan det efter sommerferien.

Og alle de andre hold, bortset fra Tottenham, har været skuffende dårlige, og de vil være tilbage stærkere frem mod næste sæson.”

Og Chelsea-fansene har faktisk mere at glæde sig til, for klubben er nemlig i FA Cup-finalen, og såfremt de slår Arsenal sikrer klubben sig The Double, hvilket er flere år siden det er sket i Premier League.