Frank Lampard er meget imponeret af Chelseas danske midtstopper, der på det seneste har spillet sig ind som en fast del af London klubbens startopstilling. 

AF KRISTIAN PARIS

Frank Lampard mener nemlig, at Andreas Christensen er på fuldstændig samme niveau som en af de forsvarsspillere, der i sidste måned blev handlet for rigtige store penge i Premier League.

Christensen fik sin første chance for at vise sin kvaliteter, da han blev lejet ud til Borussia Mönchengladbach over to år. På den tid spillere han 82 kampe i Bundesligaen for klubben.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

I Bundesligaen præsterede han så godt, at han kun gik glip af seks ligakampe i alt. Derudover har han også spillet i Champions League for på den måde at få mere erfaring.

Nu er den unge danske på bare 21 år tilbage i London, og han er meget hurtigt blevet en fast del af Contes startopstilling, hvor han spiller en af de tre i Contes karakteristiske tre-back-kæde. Derudover har han indtil videre spillet 20 PL-kampe.

Det har ført til, at Chelsea legenden Frank Lampard har udtalt sig meget positivt om den unge dansker. Han mener nemlig, at han er på niveau med selveste Virgil van Dijk, der i januar blev købt for små 650 millioner kroner. Det skriver the Express.

” Selv hvis Chelsea havde  købt van Dijk ville Christensen havde spillet lige så godt. Han skal bare have nogle gode holdkammerater, så  er han eminent god.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Lampard hævder også, at Christensen talent var meget tydeligt allerede i en ung alder, da han stadig spillede for Chelsea.

“Jeg trænede med ham, da jeg stadig var i Chelsea. Vi var alle sammen klar over, hvor god han var dengang. Senere blev han en del af seniortruppen som bare 16-årig og han imponerede os alle sammen. Men selv dengang, da han var så ung, kunne vi se, at han havde evner og viljen til at nå rigtig langt. ”