Den tidligere Chelsea spiller og nuværende legende Frank Lampard gør klart, hvilken spiller han mener er den bedste lige pt. i Premier League. Ikke overraskende er den en spiller fra hans tidligere hold. 

AF KRISTIAN PARIS 

Den aldrende englænder med The Sun, udtalt at den bedste spiller i Premier League, ikke overraskende, er en spiller fra hans tidligere hold, Chelsea. Lampard peger på en af de helt store stjerner.

Lampard, der suverænt er Chelseas all time målscorer, peger på den belgiske superstjerne Eden Hazard, som den spiller med det højeste niveau i hele Premier League.

Udtalelsen kom lige efter, at London klubben vandt 3-1 over Bournemouth. En kamp hvor Hazard bestemt leverede en imponerende præstation, hvor han nettede for fjortne gang i sæsonen.

LONDON, ENGLAND – NOVEMBER 05: Chelsea’s Eden Hazard during the Premier League match between Chelsea and Everton at Stamford Bridge on November 5, 2016 in London, England. (Photo by Ashley Western – CameraSport via Getty Images)

Og mens Antonio Contes mandskab har haft adskillige stjerne præstationer, der så småt er ved at sikre klubben endnu et mesterskab, har den tidligere engelske landsholdspiller Lampard, peget på Hazard som hans ‘player of the season’.

“Jeg har set en ny dimension af Hazard i denne sæson. Ikke blot på banen, men også udenfor banen. Han giver flere interviews, snakker mere engelsk. De ting er vigtige.” forklarede Lampard til The Sun. 

Lampard, der er tidligere kaptajn for London klubben, spiller pt i USA i MLS, hvor han kom til i 2014, efter en enkel sæson i Manchester City. Lampard scorede hele 211 mål i sin tid i Chelsea.

 

 

Belgieren, Hazard, har været eminent i denne sæson. Det, på trods af en relativ dårlig sidste sæson, og han mangler kun ét mål, for at slå sin scoringsrekord siden han kom til Chelsea fra Lille i 2012.