Den tidliger Chelsea-stjerne Frank Lampard, mener at Gareth Southgate er det bedste valg england kan have på posten.

Af Lasse D. Drescher

Den tidligere engelske midtbaneprofil Frank Lampard, mener at Gareth Southgate er den rigtige mand for landsholdet. Sam Allardyce blev fyret, og derefter blev Gareth Southgate ansat som landstræner.

Frank Lampard vandt i sin karriere 106 kampe for det engelske landshold, samtidig med de mange sejre scorede Lampard 29 mål.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Frank Lampard udtaler følgende til BBC omkring Gareth Southgate:

“Jeg er glad for at Gareth Southgate fik jobbet. Jeg kan lide det. Jeg kan huske min debut for England, på Stadium of Light, og der var en spiller som kom hen og snakkede med mig, i omklædningsrummet. Den person var Gareth. Gareth behøvede egentlig ikke at snakke med mig, men han valgte det selv og tog selv initiativ.

Han er en gentleman, og han er et par sikre hænder. Jeg tror at Gareth er rimelig sikker i trænersædet. Det som Gareth har opnået med U-21 holdet er fantastisk. Vi har en masse unge spillere, og jeg er sikker på han nok skal gøre det godt. Jeg er meget glad for det er ham, og jeg tror at Gareth er det bedste valg.”

Læs også: Koeman: Lukaku kan opnå samme niveau som Kluivert