Af David Paris

Chelsea har brug for endnu en verdensklasseangriber i truppen. Det mener den tidligere Chelsea-spiller og anfører, Frank Lampard. Han skal være supplement til holdets nuværende førstevalg til angriberpositionen, Alvaro Morata, og samtidig indgå i et samarbejde med andetvalget Michy Batshuayi.

Træner Antonio Conte kunne i sommer have løst den problem, som Frank Lampard, med førnævnte udtalelse påpeger over for det engelske medie Goal.com, ved IKKE at fryse angriber Diego Costa ude i kulden, da sæsonen startet. Det modsatte er dog sket og Diego Costa kommer ikke i nærheden af at spille fodbold på senior-niveau i Chelsea, så længe den tidligere Juventus og italienske landstræner, Conte, er træner.

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Af den grund, må løsningen på problemet altså være at købe en ny angriber. Det kan foregå til januar-transfermarkedet, hvilket også er Lampard primære holdning. Han siger til samme medie: “Jeg synes de har brug for at købe en angriber mere i januar. Morata er god og Batshuayi har også haft sine momenter, hvor han har scoret og gjort det godt, men det er tydeligt at se, at Conte ikke tror 100 procent på ham. De har også Eden Hazard, men som jeg ser det, er det ikke nok til at skabe ravage oppe foran modstanderens mål.”

“Jeg synes også, at de burde forstærke kræfterne på midtbanen, men det kan de gøre til sommer. Førsteprioriteten må være at få endnu en angriber til London.”

“Manchester City bliver ved med at vinde, så det kan komme til at se problematisk ud, hvis Morata går hen og bliver skadet. Så han har reelt set ikke nogen, der kan erstatte Batshuayi direkte. En fejl fra Contes side, er min vurdering.”

 

 

Hvem den angriber så bliver, er svært at spå om, men flere navne har været nævnt. Blandt andet Thomas Müller, Aubameyang og Karim Benzema er mulige spillere.