Barcelonas argentinske superstjerne Lionel Messi kommer ikke på banen i lørdagens La Liga-kamp mod Malaga grundet personlige årsager. Istedet træder Yerry Mina ind og erstatter ham og spørgsmålet er nu, om det kommer til at have indflydelse på catalanernes chance for sejr. Læs vores analyse i artiklen her.

Barcelonas nuværende træner Ernesto Valverde er i sidste øjeblik blevet tvunget til at ændre holdets trup forud for aftenens hjemmekamp mod Malaga i La Liga på Camp Nou. Den catalanske storklub skriver på deres hjemmeside og på Twitter, at selveste Lionel Messi ikke kommer til at spille i aftenens kamp. Årsagen er privat, men det har formentlig noget at gøre med Messis kone og familie. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Lionel Messi

Messi betragtes som en af verdens absolut bedste fodboldspillere… Er du enig? 

Den catalanske storklub har som erstatning fundet januartransfermarkedets indkøb Yerry Mina. Han er dog som oftest forsvarsspiller, så Barca, som klubben også bare bliver kaldt, er et offensivt kort ringere mod Malaga, der ligger placeret som nummer rækkens absolutte sidsteplads. Kun 13 point har de i 27 kampe og det betyder naturligvis, at Barca, med eller uden Messi, er favorit til at tage alle tre point.

Messi kone, barndomskæresten Antonelle, er angiveligt tæt på at føde parrets tredje barn, og det er formentlig der årsagen til Messis pludselige fraværelse. Den 30-årige tidligere verdens bedste fodboldspiller fortalte i oktober sidste år, at hans kone var gravid og at fødslen ville finde sted til foråret.

Messi har endnu en gang i denne sæson været fantastisk for klubben, som han har spillet i hele sit liv. Han har nemlig scoret imponerende 32 mål i kun 41 kampe – hvem af Europas bedste angribere kan slå den?