For få dage siden spillede Michael Laudrups nu tidligere klub, Al-Rayyan pokalfinale i Qatar. Nu skal danskeren finde sig et ny job. Han får nemlig ikke forlænget sin kontrakt med qatarerne.

Foto: Getty Images

Finalen blev tabt med 2-1 til rivalerne fra Lekhwiya.

Om det er nederlaget i pokalfinalen, som er grund til, at Laudrup nu er fortid i Qatar, eller om det er et personligt valg fra danskeren selv, melder historien ikke noget om.

Klubben meddeler på sin hjemmeside, at kontrakten mellem de to parter ikke er blevet forlænget.

Læs også: Paul Scholes: Jeg forstår ikke Salah

Al-Rayyan, som altså måtte nøjes med sølv i pokalfinalen, tabte til Lekhiwya, og skriver samtidig, at man nu er på jagt efter en efterfølger.

– Den danske træner, Michael Laudrup, har afsluttet sin kontrakt med klubben ved slutningen af denne sæson. Den vil ikke blive forlænget, lyder det kortfattet på klubbens Twitter-profil.

I den hjemliga sluttede Al-Rayyan på en tredjeplads. I den asiatiske version af Champions League måtte klubben nøjes med en noget skuffende tredjeplads efter en enkelt sejr i gruppespillet.

Den 53-årige dansker ankom til Al-Rayyan i oktober 2016, og nu er han altså fortid.

For omtrent en uges tid siden, havde Michael Laudrup følgende kommentar til TV 2 Sporten.

– Jeg holder en pause på ubestemt tid. Det kan være, det bliver seks måneder, 12 måneder eller måske permanent. Det vil tiden vise. Lige nu og her er der dømt pause.

– Jeg har beskæftiget mig med fodbold på højt plan, siden jeg var 17 år, så jeg er nået til et tidspunkt, hvor livet skal byde på noget andet. I en periode, sagde han dengang.

Michael Laudrup har trænet Brøndby, Getafe, Mallorca, Swansea, Spartak Moskva og altså de to trænerjobs i Qatar for henholdsvis Lekhwiya og Al-Rayyan.

Læs også: Umtiti: Barca bliver nødt til at smide mig ud!