Laurent Blanc advarer Manchester City og fortæller, at blandt andet Zlatan Ibrahimovic er fast besluttet på at sende Manchester City ud af Champions League.

(Foto af Xavier Laine/Getty Images)

(Foto af Xavier Laine/Getty Images)

Af Frederik Andersen

Hvis Manchester City skal opnå en semifinaleplads på bekostning af Paris Saint-Germain, skal de først og fremmest have styr på Zlatan.

Da de to hold mødtes i den første kvartfinale i Frankrig i sidste uge, blev det en blandet affære for Ibrahimovic. Godt nok scorede han, men han ramte også overliggeren og misbrugte et straffespark.

Den 34-årige svensker har haft en fremragende sæson, hvori det er blevet til 30 mål i Ligue 1 for de franske mestre. Blanc forventer derfor naturligvis, at Zlatan er skarp som aldrig før, når de to mandskaber tørner sammen i anden kamp i Champions League kvartfilen på Etihad Stadium. 

Den første kamp på Parc des Princes

PSG viste adskillige offensive kvaliteter hjemme på Parc des Princes – De var nede med én, men fik derefter udlignet og kom sidenhen foran. En overgang så det endda ud til, at PSG ville vinde en overbevisende sejr.

Begge hold viste sig dog at være dømt til at lave fejl, hvilket også førte til, at Fernandinho efter en PSG fejl udlignede til slutresultatet 2-2.

Tidligere Manchester-spiller vender hjem

En anden spiller, som også vil gøre alt for sætte sit aftryk på returkampen, er PSG’s Angel Di Maria. Dette bliver hans første kamp i Manchester, siden han efter en skuffende sæson, skiftede fra Manchester United til den franske hovedstadsklub i sommeren 2015. 

(Foto af Aurelien Meunier/Getty Images)

(Foto af Aurelien Meunier/Getty Images)

Argentineren sagde op til kampen følgende til klubbens egen officielle webside, www.psg.fr: 

“We need to play the way we know how – control the ball, attack and take the chances that come our way”.

“That’s how we’ve won our matches up until this point. It’s our style. Our opponents use up a lot of energy chasing the ball and then we hit them where it hurts”.

Kampen vises i aften klokken 20:45 på TV3+.