Lazio-stjernen Sergej Milinković-Savić rygtes endnu engang væk fra Lazio, og der er interesse fra Paris Saint-Germain og Manchester United. Manchester United har dog fået afslået et kæmpebud.

Af Lasse D. Drescher

Den serbiske Lazio-stjerne Sergej Milinković-Savić, rygtes endnu engang væk fra den italienske storklub. Det er ifølge mediet Calciomercato, stadig Premier League-storklubben Manchester United, som viser stor interesse.

(Photo by Marco Rosi/Getty Images)

23-årige Milinković-Savić har været super velspillende, i en længere periode. Og derfor er det forståeligt, at Manchester United vil have fat, i den unge midtbanespiller. Dog viser Ligue 1-storklubben ifølge mediet også interesse, i serberen.

Premier League-storklubben Manchester United, har sendt et bud til Lazio. Det italienske medie skriver samtidig, at Lazio skulle have afslået buddet som Manchester United har sendt til dem. Beløbet lød ifølge mediet på omkring 770.000.000 kroner.

Det er formentlig en nyhed, som er meget skuffende for Manchester United-tilhængerne. Da der er mange som havde ønsket, at se Sergej Milinković-Savić spille for Manchester United. Da der ikke er nogen tvivl om, at serberen er en solid midtbanespiller.

Nemanja Matic spiller sammen med netop Sergej Milinković-Savić, på det serbiske landshold. Det er også derfor flere havde håbet på, at se Lazio-stjernen spille hos Premier League-storklubben Manchester United.

Formår Lazio at holde fast i deres stjerner?

Calciomercato forventer dog at Manchester United vil forsøge igen, med et større bud. Da det tyder meget på, at deres interesse i Sergej Milinković-Savić er ret stor. Men det hele afhænger også af Lazio, om de vil lade serberen forlade klubben, eller de helst vil beholde ham.

Da de har givet udtryk for, at de gør hvad de kan, for at holde fast i deres stjerner. Da de fleste profiler hos Lazio rygtes væk, nemlig Sergej Milinković-Savić, Ciro Immobile og Stefan de Vrij.

Læs også: Cristiano ROnaldos mor taler ud: Jeg vil helst have, at min søn spiller for denne klub