Calciomercato skriver at Lazio formentlig er klar, til at sælge en af deres spillere. Manchester United viser interesse, og det kunne formentlig godt ende ud i en handel, ifølge mediet.

Af Lasse D. Drescher

Calciomercato skriver at Lazio-stjernen Stefan de Vrij rygtes væk, fra den store italienske klub. Den nye destination skulle ifølge Calciomercato være Premier League-klubben Manchester United.

(Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

Den 25-årige hollandske midterforsvar rygtes nu til Old Trafford, eftersom at José Mourinho skulle have været på udkig efter ham, i en længere periode. Stefan de Vrij’s kontrakt udløber i sommeren 2018. Derfor forventes det at Manchester United til sommer, vil kunne hente hollænderen væk fra Lazio, for et betydeligt mindre beløb. Fordi det forventes at Lazio enten sælger, eller forlænger kontrakten.

Lazio vil sikre sig de penge de kan

Calciomercato skriver samtidig at Lazio ikke har planer om at forlænge kontrakten, så det tyder mest af alt på at de vil sælge Stefan de Vrij. Lazio-præsidenten skulle ifølge det italienske medie, være klar til at tjene de penge de kan, på den 25-årige midterforsvar.

Læs også: Sindssyg XI: Spillere der er født i 1993