Den unge Lazio-stjerne Keita Baldé Diao rygtes væk fra den italienske storklub, og mod Premier League. Der er stor interesse i Keita fra Tottenham, som de fleste forventer snart begynder at handle ind.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-storklubben Tottenham har endnu ikke handlet ind, endnu. Det forventes dog ifølge flere medier at Tottenham nok skal få hentet spillere til klubben. Nu rygtes Serie A-stjerne mod Premier League.

(Photo: Getty Images)

Det engelske medie Mirror skriver at spilleren som rygtes mod Premier League-storklubben, spiller til dagligt hos storklubben Lazio. Det er den 22-årige kantspiller Keita Baldé Diao. Lazio-stjernen har været solid i den seneste sæson.

I den forgangne sæson har Keita Baldé lavet 16 mål og seks assist, for den italienske storklub. Det er en yderst solid statistik, for en spiller som spiller på kanten. Det er dog ikke kun Keita Baldé som rygtes mod Tottenham, på nuværende tidspunkt.

Den anden spiller som i de seneste par dage, har været rygtet mod den engelske storklub. Det er den 21-årige unge forsvarsspiller Davinson Sanchez, som til dagligt optræder for den hollandske storklub Ajax Amsterdam.

Den columbianske midtstopper har været solid for Ajax, og det er derfor der er kommet stor interesse i columbianeren. Davinson Sanchez rygtes både mod Tottenham, men også mod den spanske storklub FC Barcelona.

Hvor udvikler Lazio-stjernen sig bedst?

Mediet mener samtidig at den unge kantspiller skal overveje, hans fremtid nøje. Da de mener at Lazio-stjernen kan blive bedre hvis han skifter til Premier League-storklubben. Dog kræver det også at Keita Baldé får spilletid.

Læs også: Busquets håber at Barcelona snart køber nye spillere