Selvom de kan kalde sig Premier League mestre af 16/17 sæsonen, stopper de åbenbart ikke med at forbedre sig. For klubben manager, Antonio Conte vil spendere dyrt i det kommende transfermarked. 

AF KRISTIAN PARIS

Chelseas managaer Antonio Conte har angiveligt raget uklar med klubbens øverste administrative ledelse. Og grunden til det er, at italieneren har fået at vide, at hvis han bruge penge på det kommende transfermarked, bliver han nødt til at sælge ud af nogle af de stjerner, der i den forgangne sæson var med til at sikre klubbens dets sjette mesterskab.

Det har åbenbart ledt til den berømte besked til Diego Costa, hvor han har fået besked om, at han skal forlade klubben over en SMS fra cheftræner Antonio Conte.
En hændelse, der både er frustrerende for klubbens bestyrelse, spilleren – men også Conte selv i og med det stiller ham i et dårligt lys.

Chelsea v Watford - Premier League

Den britiske avis the Mirror, hævder har lukket frustrationer ud via sine italienske venner i hjemlandet, i mens han tager sig en velfortjent ferie.

Efter en imponerende første sæson i London, håber den 47-årige manager på, at bygge videre på sit London hold. Samme medier hævder også, at spændingerne mellem klubben og den sportslige ledelse angiveligt kan betyde så meget for Conte, at det kan ende med, at han forlader klubben.

Det vil dog blive betragtet som en meget voldsom reaktion, hvis Conte vælger at forlade Abramovicg og co.

Og med transfer emner som Evertons angriber Romelu Lukaku og Bayern Münchens forsvarer Jerome Boateng skal der bestemt langes nogle store checkhæfter over bordet.

Faktisk rygtes klubben også meget sammen med Monacos midtbanespiller Tiemoue Bakayoko, ligesom Contes tidligere klub Juventus’ venstreback er et aktuelt mål for klubben.

Og med Chelsea rivaler, der allerede har sikret sig de første signings – United har hentet Lindelof, City har hentet Silva og Ederson og Arsenal forventes at skrive under med med Lacazette inden for få dage.