Massimo Cellino overtog i 2014 den engelske klub Leeds United, og ifølge italieneren selv har det været alt andet end en dans på roser at være præsident for den engelske Championship klub. Det utilfredsstillende ophold er nu resulteret i, at Cellino sælger ud af klubben til egne fans.

Den tidligere Cagliari præsident er nok bedst kendt for sine skatteskandaler i hjemlandet Italien. Nu er Leeds præsident igen kommet i søgelyset, men denne gang af en helt anden grund. Italieneren har nemlig udtalt at hans år i klubben har været et rent mareridt!

Cellino sælger ud

Cellino er efterhånden blevet så træt af situationen i Leeds United, at han har valgt at sælge en aktiemajoritet af klubben til klubbens fans.

– ” Hvis de (Klubbens fans) vil se efter klubben og passe på den, vil jeg med 100 procent garanti sælge til dem”, udtalte Cellino til BBC Radio tidligere på ugen.

-” Jeg er ked af det og flov. Det var min drøm at gøre det bedste jeg kunne, men jeg har ingenting opnået og min familie er her ikke ved min side. Jeg gør mit bedste for at beskytte klubben, men på samme tid står jeg selv ubeskyttet.”

-” Det at jeg står ubeskyttet er resulteret i, at fansne synger Massimo det på tide at smutte. Så derfor spørger jeg nu mig selv, hvad laver jeg her?”

-“Det er en underlig følelse. Jeg troede at jeg kunne gøre det bedre, men der er simpelthen for meget pres.”

En aftale er indgået

Det forlyder her til aften på Twitter-siden “Leeds Fans Utd” at klubbens fans er nået til en aftale angående salget af størstedelen af aktierne i klubben.

-“Leeds Fans Utd har i dag lavet en aftale med præsident Massimo Cellino om at købe en aktiemajoritet i Leeds United Football Club”.