Det er nogle år siden, at han forlod Manchester United, men faktisk er der stadig noget af ham, der lever tilbage på Old Trafford. Hans signings – og der er mange af dem… 

4. Phil Jones

Kampe: 192

En gang var han den der blev udråbt til Englands næste anfører, men hans skadesproblemer har gjort,a t han aldrig helt har nået det niveau som man troede han ville.
Men allerede som 17-årig var han fast mand på Blackburn holdet og nu som 26-årig er han stadig i United og skal med til VM for landsholdet til sommer – så helt galt er det vist ikke gået.

3. Ashley Young

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Kampe: 202

Ashley Young spillede fremragende i begyndelsen af sin United karriere i 2011, og siden da har han været inde og ude af holdet.
Men i sidste ende kan man ikke komme uden om ham, for han har været en regelmæssig starter i denne sæson – han er gået fra kantspiller til back.

2. Antonio Valencia

Hentet: 160 from Wigan Athletic (Juni 2009)

Kampe: 330

Antonio Valencia var til at begynde med en traditional hurtigløbende kantspiller – mest højre kant – der kunne tage et langt træk og lægge en sukkerbald ind til holdets store frontangriber, men faktisk vandt han Uniteds spiller i 2012.

Nu er han kaptajn og højre back og skal i næste sæson spille sin 10.ende af slagsen.

1. David de Gea

Kampe: 315

Den bedste signing, der stadig spiller på allerhøjeste niveau må dog være David De Gea som han hentede i 2011 fra Atletico Madrid.

Til at begynde med var spanieren ret usikker og slet ikke vant til den voldsomme fysik, som også en keeper i Premier League bliver udsat for. Men efterhånden formåede han at leve op til de forventninger som Ferguson havde til ham – og nu er han en af verdens bedste målmænd.