Den tidligere Chelsea- og Manchester City-spiller Frank Lampard mener ikke, at der er nogen store forhindringer i Englands vej til at blive verdenmestre ved sommerens VM-slutrunde i Rusland. De tre løver som det engelske landshold også kaldes, har fået en god start på gruppespillet og de vandt i deres anden kamp hele 6-1 over modstanderne fra Panama.

Den præstation mener Frank Lampard, der lige nu er træner i Derby County, var så god, at det hold han tidligere har været en del af og anfører på, sagtens kan gå hele vejen og løfte VM-trofæet.

England har stillet op på en noget uventet måde i de første to kampe. Landstræner Gareth Southgate har overrasket alle. Først med opstillingen 3-5-2 i træningskampene. Der spiller den normale højreback Kyle Walker en uventet plads. Han spiller nemlig midterforsvarer. Og nu bruger han flere og flere uprøvede unge spillere på landsholdet end nogen træner har gjort før. Blandt starter spillere som Ruven Loftus-Cheek inde. Og det samme med Jese Lingard og Harry Maguire.

England som VM-mestre

Forventningerne er tårnhøje og de bliver ikke mindre af de udtalelser Frank Lampard er kommet med. Ifølge det engelske medie Goal.com siger han nemlig følgende:

“Jeg tror, at de kan gå hele vejen. Det mener jeg i sandhed og det er ikke bare fordi jeg har samme nationalitet end dem. Jeg ser ikke hvad der er af forhindringer for dem. De når let til kvartfinalerne. Og så skal de til at yde. Det kan blive svært. Men jeg tror ikke de får alt for store problemer. “

“Vi har allerede vist så godt spil nu, at det lover godt. VI scorer mål og udnytter vores chancer. Vi vinder.”