Efter  nederlaget til Stoke City slog fast, hvad der for mange allerede var en realitet: Premier League klubben Swanseas nedrykning fra den bedste engelske række. 

En nedrykning kommer der sjældent alene: Det er svært at holde på personale, spillere og for den sags skyld også pengene, når man rykker ned. Det kommer Swansea med sikkerhed også til at erfare.

Senest er det en af klubbens store profiler, Ki Sung-yueng, der sagt farvel til klubben efter den kedelige nyhed om en nedrykning.

 (Photo by Ben Hoskins/Getty Images)

Den sydkoreanske midtbanespillers kontrakt med klubben fra Wales udløber til sommer og svanerne fra Liberty Stadium forlænger den ikke.

“Det har været et stort privilege at spille for Swansea i de fem år jeg har været her. Jeg vil bare sige tak til alle omkring Swansea og til klubbens fans, der altid gjorde, at man havde lysten til at yde mere end 100 % i hvert eneste kamp – det skal I have en kæmp en tak for. ” skrev landsholdsspilleren på sin officielle Instagram profil.

“Specielt i de sidste par år og sæsoner har jeg følt skyld over vores dårlige og utilstrækkelige resultater på banen. Jeg har været meget frusteret og irriteret, men jeg tror på, at Swanse vil komme stærkere og styrket ud af nedrykningen -det skal de…”

Sung har også spillet for Celtic – han blev købt af Swansea i 2012. Derudover har den 29-årige spiller også været udlånt til klubber som Sunderland blandt andre.

Men efter seks år på Liberty Stadium, forlader Ki nu klubben for at sikre sig selv førsteholdfodbold i den næste sæson. Måske kan hans næste kontrakt blive den største i hans karriere..måske sker der endelig noget?

Swansea rykker ned sammen med Stoke City og West Bromwich Albion .