Hvis du har fuldt bare en lille smule med i kvalifikationen til VM til sommer i løbet af det sidste års tid, kan du ikke have undgået at bemærke, at Italien ikke skal med til den prestige fyldte turnering til sommer. 

AF KRISTIAN PARIS

Det har resulteret i en stor udrensning omkring staben og personalet på det italienske landshold. Det er også blevet til enkelte fyringer- faktisk kædes Chelseas nuværende manager, Antonio Conte, sammen med jobbet som Italiens nye fodbold landstræner. Altså den spiller, der skal føre holdet til den næste kommende slutrunde som er EM i 2020.

Det betyder dog ikke, at nationen ikke deltager i nogle kampe om til slutrunden. For om ikke så længe er det nemlig andensidste gang, at nationerne fødes for at gøre sig klar til VM til sommer ved at spille nogle venskabskampe på kryds og tværs.

Selvom Buffon sidste år gik på pension fra international landsholdsspiller er han nu altså alligevel blevet ringet op af landsholdet, der ønsker at han deltager i truppen forud for kampene mod Argentina og England.

 

Gianluigi Donnarumma bliver sammenligned med den 38-årige Gianluigi Buffon. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Mattia de Sciglio, Giorgio Chiellini og Daniele Rugani er spillere fra Juventus, der også er blevet ringet op og skal deltage. På samme måde er AC Milans angriber, Patrick Cultrone, klar til at spille sin første landskamp for Italien. Han for følgeskab af holdkammmeraterne Giacomo Bonaventura, Leonardo Bonucci og Gianluigi Donnarumma.

Derudover er Inters  Roberto Gagliardini og Antonio Candreva også blevet ringet op,mens Chelseas Davide Zappacosta, der ikke har spillet meget i denne sæson, alligevel er med i de to venskabskampe. 

Milans Alessio Romagnoli er meget overraskende blevet udeladt i truppen, men Sky Italia har dog skrevet, at han åbenbart ikke er helt kampklar.