Den tidligere Juventus og tjekkiske landsholdsspiller Pavel Nedved ser ud til at vende tilbage til fodboldkarriere efter sin pension, ved at igen træde ind på banen for at spille sammen med sin søn i den tjekkiske klub FC Skalna. 

AF KRISTIAN PARIS

Den 45-åirge spiller føler angiveligt stadig, at han kan tilføre noget til fodbolden i hjemlandet Tjekkiet. Han ser meget frem til at spille sammen med sin søn.

Mediet Dream Team FC, vil den tidligere Lazio-spiller spille for klubben, og dermed lægge sine opgaver som vicepræsident for Juventus væk for en stund. Han forlader Torino for at spille i sit hjemlandet for klubben.

Nedved var i sin karriere en farlig kantspiller, der kunne splitte ethvert forsvar i Serie A ad uden problemer.

Juventus Czech midfielder Pavel Nedved c

Nedveds flotte gyldne lokker har prydet banen for både klubben Juventus, men også Lazio i Serie A.

Nedved har derudover også  nøglespilleren for Juventus i deres imponerende 02/03 sæson, hvor de både vandt pokalturneringen, Serie A, og kun tabte knebent til AC Milan i Champions League finalen.

Derefter blev Nedved betragtet som en af de bedste spillere i verden, hvorfor han også blev nomineret til Ballon d’Or året efter.

Udover det vandt Nedved også prisen som årets tjekkiske fodboldspiller samme år, ligesom han også var nomineret til Sæsonens spiller i Serie A.

Nedved var kendt for sin hurtighed, men han  havde også tekniske evner, der kunne gøre livet nederen for enhver forsvarsspiller.

Lige nu ligger Juventus nummer et i Serie A, og de spiller lige nu lokal derby mod Torino i Torino i Serie A.