Foto: THE CANADIAN PRESS/Graham Hughes

Foto: THE CANADIAN PRESS/Graham Hughes

En række fodboldlegender har i den seneste tid meddelt, at de vil forlade den bedste amerikanske fodboldrække, Major League Soccer, ofte blot omtalt som MLS.

Af Emil Plovgaard

Didier Drogba har også meddelt sin afsked med den amerikanske liga på et pressemøde i dag. Dermed forlader han MLS-klubben Montreal Impact.

Drogba har spillet i USA siden han forlod Stamford Bridge for anden gang i 2015. Selvom ivorianeren har rundet de 38 år så har han stadig været en forbløffende god angriber med 23 mål i 38 kampe.

På trods af den gode form, så har Drogba nu bekræftet, at han ikke vil forny sin kontrakt, som udløber til december.

I et interview med Daily Express udtaler den 38-årige ivorianske angriber:

“Jeg vil gerne slutte tingene af på en gode måde af respekt for de mennesker i og omkring klubben. Vi har gjort store fremskridt, siden min ankomst. Jeg er meget glad for de fremskridt, klubben har gennemgået. Vi har nået vores mål, men der er stadig arbejde at gøre.”

Uvished om Drogbas fremtid

Det er uvist om Didier Drogba vil fortsætte karrieren andetsteds og køre på sidste vers der, eller om han vil lægge støvlerne på hylden.

Angriberen vandt 12 betydende titler hos Chelsea. To gange i løbet af sin karriere har han opholdt sig på Stamford Bridge.

Iblandt disse var Champions League-trofæet i 2012, hvor han spillede en afgørende rolle i forbindelse med Chelseas sejr over Bayern München. Her udlignede han først sent i kampen. Derefter scorede han det vindende straffespark til stor forløsning for de mange Chelsea-fans.