AC Milan fans er nok mere end glade, når de læser denne nyhed. For en af de meste legendariske spillere i klubbens historie er nu på vej tilbage til den italienske storklub. 

AF KRISTIAN PARIS

Den brasilianske playmaker og kreative profil Ricardo Kaka er nemlig vendt tilbage til Milan – meget emotionelt – efter han gik på pension tidligere i år. Han er siden da blevet behandlet som en klublegende og ikon.

I et meget rørende øjeblik, vendte Kaka tilbage i San Siro, hans gamle hjemmbane, i går torsdag, hvor han fik store bifald fra publikum i pausen mellem kampen mod FK Wiendur, der meget heldigt blev vundet med 5-1 . Det betyder også, at italienierne nu er at finde blandt de 32 sidste i Europa League i denne sæson.

MILAN, ITALY – APRIL 26: Kaka (2nd R) celebrates scoring his second goal with Andrea Pirlo (L) during the Serie A match between AC Milan and US Citta di Palermo at the San Siro Stadium on April 26, 2009 in Milan,Italy. (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Nu er der dog endnu en grund til, at Milan fansene har noget at juble over. Det forlyder nemlig, at Kaka kan være på vej tilbage til sin tidligere  klub, eftersom han overvejer et job hos Rossoneri.

– Jeg bliver nødt til at få styr på mit privatliv, og derfor har jeg sagt til mig selv, at jeg tager beslutningen om nogle måneder, udtalte brasilianeren til Sky Sport Italia.

– Jeg har ikke lyst til at beslutte mig før sæsonen er ovre, og jeg vil tage beslutningen uden pres og stress. Så, hvis jeg stopper med at spille selv, kan jeg tage beslutningen der.

Hvis Kaka skulle blive en del af bestyrelsen eller trænerstraben i klubben vil det uden tvivl være positivt for klubben, der bestemt har haft problemer med resultaterne i de sidste par mange år. Men faktisk vandt Kaka prisen som verdens bedste fodboldspiller, Ballon d’Or, da han var på lønnningslisten i AC Milan tilbage i 2007. Dernæst blev han i 2009 solgt til Real Madrid.