Af Anders Lang Jensen

Meget snak omkring den engelske Chelsea-legende John Terry og hans fodboldfremtid har der været. Nu ligner det et skifte til den næstbedste engelske række denne sommer efter kontraktudløbet med Chelsea.

Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images

Aston Villa rykkede dramatisk ned forrige sæson i Premier League med en utrolig ringe pointhøst over en hel sæson i den bedste engelske fodboldrække. Målet var at rykke op igen, men missionen mislykkedes, og den engelske traditionsklub må tage endnu en tørn i The Championship.

Netop Aston Villa har tilbudt den tidligere Chelsea-kaptajn en kontrakt, den engelske forsvarsspiller angiveligt overvejer særdeles seriøst. Her skulle Terry været interesseret i at droppe en række Premier League-klubber til fordel for at hjælpe Villa med oprykning i stedet. Det skriver mediet SunSport.

Photo by Jeff Zelevansky/Getty Images

En række Premier League-klubber som angiveligt er Bournemouth, West Brom og Swansea har alle tre været i dialog med den engelske defensivspiller. Men interessen fra Aston Villa overskygger de øvriges, og dermed ligner Terry en ny spiller på Villa Park inden længe.

36-årige Terry vil ifølge mediet gerne hjælpe den engelske traditionsklub tilbage i den bedste engelske række, og det er netop projektet, Terry ønsker at tiltræde og hjælpe sit med.

Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images

Og Aston Villa har angiveligt tilbudt en lukrativ bonus, hvis Terry ender med at føre holdet tilbage til Premier League. £2m (17 mio. danske kroner) får den engelske legende lige ned i lommen, hvis det efter den kommende sæson igen står på Premier League-fodbold på Villa Park.