Leicester City har siden deres fænomenale sejr i the Premier League for godt og vel et år siden, været igennem en masse. Deres manager er blandt andet blevet fyret, ligesom nogle af de største stjerner er blevet solgt. 

AF KRISTIAN PARIS

Og nu kan endnu en stjerne være på vej væk. Leicester har ifølge britiske Sky Sports afslået et tilbud på Mahrez på 200 millioner kroner. Tilbuddet kommer angiveligt fra den italienske Serie A klub Roma, der er ude efter at forstærke offensiven forud for næste sæson.

Den algeriske landsholdsspiller gav tidligere på året, tilbage i maj, udtryk for, at han gerne ville væk fra klubben. Siden da er han blevet sat  i forbindelse med et skifte til Arsenal, men en storklub som Barcelona er også blevet nævnt.

Men mens Romas bud på 200 millioner danske kroner for kantspilleren er blevet afvist, har Mahrez, ifølge Mediaset, accepteret de personelig vilkår med klubben i en kontrakt. Roma er meget opsatte på at hente en offensivspiller – gerne en kantspiller – efter den tidligere Chelsea spiller Mohamed Salah blev købt af Liverpool tidligere denne uge.

Og selvom Mahrez er blevet nævnt i forbindelse med blandt andre Arsenal og Barcelona, er Rom nok det mest sandsynlige destination for spilleren. Arsenal er nok mere interesseret i Monacos Thomas Lemar, og så har de netop slået transferrekord og hentet franske Alexandre Lacazette.

Og Serie A klubbens nye sportsdirektør Monchi fortæller allerede nu, at kantspilleren har snakket med klubben og de har indgået en aftale.

Men på trods af Mahrez’ store ønske om at forlade klubben, har Leicester altså endnu ikke accepteret et bud på spilleren. Og 200 millioner kroner synes mere end rigeligt for en spiller af Mahrez’ kaliber, hvorfor det er uforståeligt, at klubben ikke har accepteret endnu. Flere medier hævder, at det er fordi de vil have endnu mere for spilleren, der blev PFA Player of the Year i 2016.