Foto: Piti A Sahakorn/LightRocket via Getty Images

Foto: Piti A Sahakorn/LightRocket via Getty Images

Leicester er kommet foran sine rivaler og har nu bekræftet deres interesse i den franske angriber, Loïc Remy, ifølge L’Equipe.

Dermed er Leicester på vej til at hente yderligere en angriber i jagten på mesterskab, og har formelt lavet et bud på 7.6 millioner pund, som svarer til cirka 75 millioner danske kroner for Chelsea-angriberen.

Det ser ud til at Remy under alle omstændigheder forlader Chelsea i denne måned, og med det formodede indkøb af Alexandre Pato, er Chelsea gået med til at Remy forlader klubben.

Remy er meget efterspurgt denne måned, med hans gode målstatistik og relative billige indkøbspris, hvilket har fået mange klubber til at vise interesse. Men Leicester er på trods af dette, den første klub til at lave et formelt bud på angriberen, men kommer til at konkurrere med Crystal Palace, Newcastle og Aston Villa, lyder det fra Get West London.

Remy er ifølge avisen mest villig til at skifte til Leicester, da de er i toppen af tabellen, i forhold til de andre førnævnte klubber.

Han er måske nok ikke garanteret førsteholdsfodbold, men franskmanden vil få en masse chancer til at imponere Ranieri, og vil komme til at spille for et hold, som nærmest allerede nu er garanteret europæisk fodbold i næste sæson.

Læs også: Top 10: Bedste fodboldakademier i verden