Leicester City bekræfter, at deres spiller i gennem mange år har valgt at forlade klubben i slutningen af denne sæson. 

Det drejer sig om klubben 33-årige midtstopper Robert Huth, der har valgt at trække stikket som spiller i klubben som han vandt Premier League med for nogle år siden. Han var en af nøglespillerne bag klubbens succes i mesterskabsæsonen sammen med spillere som Danny Simpson, Wes Morgan og Christian Fuchs.

/ AFP / ADRIAN DENNIS (Photo credit should read ADRIAN DENNIS/AFP/Getty Images)

Kun Huth midstopper makker og den danske keeper, Kasper Schmeichel har spillet flere kampe end tyskeren for klubben i Premier League.

Huth, der er en tidligere del af de tyske landshold, har været i Leicester i tre og et halvt år, eftersom han kom til Leicester fra Stoke City tilbage i 2015.

Han har optrådt 95 gange i den blå trøje for the Foxes. Han har oplevet succeserne, da de vandt Premier League og de var i kvartfinalen i Champions League mod Atletico Madrid, men også de hårde tider efter managerfyringen og de dårlige resultater.

Leicesters manager Claude Puel har indrømmet, at han meget gerne ville have nydt godt af Huth erfaring i denne sæson, eftersom han mener, at den store tysker har en fantastisk indflydelse på sine holdkammerater i en positiv måde.

“Det er en skam, at jeg ikke har kunnet bruge Robert mere i denne sæson på grund af hans skade. Han er fantastisk mand og er altid positiv. Det er jeg meget taknemmelig for. Jeg vil gerne ønske ham tillykke med alt hvad han har opnået i klubben og som Leicester City spiller. ” slår Puel fast.

Aiyawatt Srivaddhanaprabha, der er Leicsester vice-formand har også udtalt sig om Huths store succes i klubben:
“Spillere som Robert har været meget vigtig for klubben i de sidste tre år. Ikke kun på det fodboldmæssige plan men også i kraft af hans kvaliteter som menneske. Han er en leder, en vinder og en spiller, hvis engagement er meget sjældent. Han er en af de bedste spillere i klubben, og vi skylder ham en hel del.”