Den tidligere Leicester manager åbner endelig munden efter han tidligere på året blev fyret, efter han vandt klubbens første mesterskab med Leicester City i sidste sæson. Det bekræfter The Mirror. 

AF KRISTIAN PARIS 

Italineren, der medvirkede i et interview mandag aften, snakkede om tabet af N’Golo Kante, og hvilken spillere Ranieri i virkeligheden vat tæt på at købe i stedet for Kante.

Kante blev efter mestrenes overraskende succes sæson solgt for omkring 300 millioner danske kroner til Chelsea. Et kæmpe slag for klubben eftersom Kante var en af hovedårsager til klubbens overraskende succes.
Nu har han så hjulpet sin nye klub, Chelsea, et stort stykke af vejen til Premier League mesterskabet, da Chelsea har et stykke ned til forfølger fra andenpladsen i ligaen.

Leicester City v Liverpool - Premier League

Ranieri slår i interviewet fast, at han ønskede at holde sammen på det hold, der netop havde vundet mesterskabet. Han slår fast, at transferen for Kante var ude af hans hænder, og at han ikke kunne gøre noget. Kante ville videre.

“Jeg ville ikke sælge Kante. Jeg ville ikke sælge Mahrez eller Vardy, fordi jeg mente, at disse spillere var holdets stamme og hjerte.” 

“Jeg fortalte dem, at vi har startet et eventyr, og det eventyr kan fortsætte. Jeg tror på, at vi kan gøre noget i Champions League.” 

 

Den titelvindende manager afslørede også, at han næsten hentede en anden spiller i stedet for Kante.

Kante var faktisk en erstatning for Esteban Cambiasso, der også ville videre i karrieren. Dengang var italieneren stammen på det hold, der senere skulle vise sig at vinde PL.

I interviewet hævder Ranieri, at valget til sidst stod mellem N’Golo Kante og og Jordy Clasie, der faktisk lige nu spiller for Premier League rivalerne Southampton.

“Vi ville have ham, men han ville ikke have os. Han valgte en anden klub i samme land. Derfor hentede vi Kante. Jeg kunne lide Kante. ”