Han har næsten været rygtet væk fra klubben siden de vandt mesterskabet, men nu kan et skifte for spilleren endelig blive en realitet. Læs med nedenfor, for at finde ud hvem, der er interessede i den lynhurtige kantspiller. 

AF KRISTIAN PARIS

Flere medier slår fast, at Leicester Citys kantspiller Riyad Mahrez angiveligt er ved at nærme sig et skifte væk fra den engelske Premier League klub.

(Photo by Steve Bardens/Getty Images)

Leicester har angiveligt åbnet op for at snakke med den italienske Serie A klub, Roma, om et skifte for den hurtige afrikaner.

Den 27-årige landsholdspiller har længe været på vippen til at skifte væk fra King Power Stadium – faktisk siden slutningen af sidste sæson – og selvom han er blevet rygtet til en storklub som Manchester City så sent som i januar vinduet, er det altså endnu ikke blevet til noget. Nu skriver det italienske medie Corriere dello Sport dog, at skiftet meget vel kan blive en realitet til sommer.

Roma bød angiveligt omkring 200 millioner kroner i sommers, men i følge flere kilder kræver klubben omkring 400 millioner kroner for spilleren, hvis kontrakt først udløber i sommeren 2020.

Selvom han længe har villet væk fra Leicester har det ikke påvirket ham på banen, hvor det ikke denne sæson er belvet til 10 mål og syv assists for klubben i alle turneringer.

Mahrez lovede i sommers at give alt, hvad han har i sig, for at vise den sidste respekt for den klub han for snart tre år siden vandt Premier League med.

Det kan han gøre næste gang klubben spiller fodbold og det gør de på søndag, når de møder West Bromwich Albion i den bedste engelske række, Premier League.