Nogen gange kan det være super frustrerende at være fodboldspiller. I sær når man er bundet på en kontrakt og man bare for alt i verden vil væk fra det sted man er. Sådan har en af Premier Leagues (tidligere) stjerner det i øjeblikket. Læs, hvorfor og hvem, her. 

AF KRISITAN PARIS

Det drejer sig om Leicester Citys Mahrez, der med vilje er udeblevet fra træning i dag torsdag efter det åbenbart ikke lykkedes for hans klub og Premier League konkurrenten, Manchester City, at blive enige om en pris for den 26-årige kantspiller.

Landsholdsspilleren fra Algeriet har tidligere udtalt, at han gerne vil væk fra Leicester, og tidligere har der både været interesse fra Roma og førnævnte Man City. Seneste rygter lyder dog på, at Manchester City på transfervinduets sidste dag fik afvist et bud på omkring 530 millioner danske kroner for kantspilleren.

 (Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

Den britiske avis har efter det afslag reporteret, at Leicester spiller, Mahrez har været super ked af det, eftersom han for alt i verden ikke har lyst til at tilbringe mere tid i Leicester City – en klub som han for snart to år siden blev sensationelt engelske mestre med.

 

Det har gjort så ondt på Mahrez, at han angiveligt ikke mødte op til torsdagens formiddagstræning. Mahrez var nemlig heller med i weekendens opgør med Everton som desværre blev tabt.

Og udeblevelsen til både kamp og træning har journalisten Rob Dorsett fra Sky Sports kaldt et direkte brud på Mahrez aftale med Leicester City, og han kateogriserer det som noget klubben på intet tidspunkt skal tolere – heller ikke selvom han længe og offentlig har givet udtryk for at ville væk fra bundholdet – der en gang var et tophold.

Indtil videre må Mahrez i hvert fald vente indtil på sommer med at blive solgt og komme væk fra Leicester.