Dette transfervindue har budt på usædvanligt mange ‘vanvidshandler’ hvor profilerede spillere er skiftet fra den ene topklub til den anden, og hvor konkurrencen om at betale flest penge for en spiller ingen ende vil tage. 

AF KRISTIAN PARIS

I kølvandet på det er det blevet ‘moderne’ at små, eller lidt mindre klubber, forlanger, hvad man normalt betragtet som unormalt mange penge for en nogenlunde middelmådig spiller.

Det er netop, hvad Premier Leagues mestre fra 15/16 sæsonen den seneste tid har gjort med en af deres helt store profiler.

Godt nok har han længe været rygtet væk fra King Power Stadion, men Mahrez kan nu endelig være på vej væk fra klubben. Den seneste klub, der er meldt interesseret i den algeriske landsholdsspiller er Guardiola fra Manchester City.

Men den interesse er åbenbart falmet igen, efter Leicester har meldt klart ud, at de kræver i omegnen af 900 millioner danske kroner for den 26-årige kantspiller  – i hvert fald, hvis køberen er Manchester City.

Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Det betyder, at Mahrez, der specielt har været rygtet sammen med den italienske Roma, nok kommer til at blive i det kolde England indtil transfervinduet igen åbner til sommer.

I jagten på landsholdsspilleren har City begrænset sig – selvom man skulle tro de ikke kunne – og sagt, at de højst vil give 550 millioner kroner for spilleren, der var en af Leicester nøglespillere i triumfen for to år siden.

Men om skiftet alligevel finder sted selvom de to klubber er lidt uenige om overganssummen er ikke til at vide. Mahrez har i hvert fald længe været utilfreds i Leicester, og derfor kan han måske forlade klubben allerede til sommer… måske med City, måske med Roma som destination…hvem ved?

En ting er sikkert- og det er, at City ville kunne købe ham, hvis de havde lyst. For råd det har de.