Manchester United er en de moderne fodbolds største klubber og vi forstår godt denne tyske stjerne fra sensationelle Leipzig, der en dag ønsker at spille for de røde Djævle – og det kan han måske også…

AF KRISTIAN PARIS

Liverpool og Barcelona er allerede blevet kædet sammen med angriberen, men det er altså Mourinhos mandskab som den unge tyskers hjerte banker for. Læs med nedenfor at finde ud, hvorfor.

RB Leipzig angriberen Timo Werner indrømmer, at han stadig har drømme om at spille for Manchester United en dag – han var nemlig meget stor fan af klubben da han selv var dreng.

Den tyske landsholdsspiller har indtil videre taget Bundesligaen med storm siden han kom til Leipzig fra Stuttgart tilbage i sommeren 2016. Han har indtil videre scoret fem mål i seks kampe i denne sæson  – yderst imponerende.

(Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images)

Liverpool og Barcelona er som sagt blandt de klubber, der interesseret i den unge bomber. Dog synes det stadig at være Manchester United, der fører jagten p å det unge talent.

Han forklare selv, at han er fan af klubben fordi han voksede op med at se Sir Alex Ferguson vinde en masse og få en masse succes – og i følge ham, er små drenge altid fan af dem med meget succes.

– Når det går godt, kan man naturligvis ikke lade vær med at drømme om at spille et andet sted, et større sted, sagde den 21-årige angriber.

Når Werner bliver spurgt om fremtiden med Leipzig er han stensikker. Klubben vil udfordre toppen og tage metal med hjem, når sæsonen er ovre. Og det kan meget vel sagtens lade sig gøre – klubben sluttede kun efter Bayern og Dortmund i sidste sæson. En sæson der var deres første i den bedste tyske række i mange år – meget imponerende.

– Vi vil vinde trofæer. Jeg ved ikke med sikkerhed om det kommer til at ske med RB Leipzig, men chancer er gode i dette år.