Atletico Madris seneste stjerne, Thomas Lemar, har afsløret, hvorfor han netop valgte Atletico at skifte til. Han havde jo alle muligheder i hele verden… 

Efter en fremragende sæson i 16/17, hvor Lemar hjalp sammen med Kylian Mbappe AS Monaco til at vinde Ligue 1 og Champions League semifinalen, har Thomas Lemar haft muligheden for at vælge og vrage mellem hele Europas storklubber. De har i hvert fald alle stået klar til at hente ham.

Lemar måtte skuffe de interesserede bejlere fra Premier League, Liverpool og Arsenal, da det tidligere på sommeren blev offentliggjort, at han ikke valgte dem. I stedet kom det frem, at Lemar skiftede til Atletico Madrid for omkring 600 millioner kroner. Nu afslører han, hvorfor han valgte dem.

 (Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Lemar fortæller det hele i et interview med Marca. Han forklarer, at det var fordi han havde en lang snak med Antoine Griezmann. Det var eftersigende landsmanden, der overtalte ham om at skifte til den spanske hovedstad. Griezmann var netop blevet nomineret til Ballon d’Or trofæet.

” Det er indlysende, at Antoine og også Lucas Hernandez, har ret, når de beder mig om at vælge dem og resten af Atletico klubben til. Det er en klub, der kan varetage min karriere og som jeg kan vinde trofæer med. “

“Jeg vidste, at han rigtig gerne ville have mig til klubben og var så glad for, at det kunne lade sig gøre, ” slog Lemar fast.

Han fortsatte: ” Hvis Griezmann vinder trofæet bliver jeg så glad. Jeg håber og tror på ham af hele mit hjerte. “

“Hvem, der vinder har jeg ikke noget at gøre med. Det eneste jeg skal koncentrere mig om er at arbejde hårdt på banen og at alting går godt. Det håber jeg i hvert fald. Jeg tror på Antoine. “