GettyImages-528935980

 

Bayern München-angriber, Robert Lewandowski, har indrømmet at formen hos topscorer-konkurrent og Borussia Dortmund-angriber, Pierre-Emerick Aubameyang, har motiveret hans præstationsniveau opad i løbet af denne sæson.

Med blot én kamp tilbage i Bundesligaen, står Lewandowski med sine 29 mål til at blive topscorer. Aubameyang har scoret 25 mål så langt i Bundeligaen.

 

Lewy: “Da han scorede, øgede min motivation”

Ved vinterpausen lå Aubameyang øverst på topscorerlisten med 18 mål. Det øgede polakkens motivation for at yde endnu bedre.

”Jeg vidste det ville blive vanskeligt, men jeg tænkte, ‘nu må jeg blive ved, anden halvdel af sæsonen er også vigtig’. Da jeg så at han scorede mål, øgede min motivation. Lige nu har jeg scoret 29 mål.”

”Jeg var dog altid fokuseret på mig selv. Jeg så aldrig på topscorerlisten lige efter kampene for at se om Aubameyang havde scoret. Jeg fokuserer på mit eget spil.”

”Nu har jeg chancen for at vinde målscorer-trofæet. Dermed kan jeg blive den første udenlandske spiller der scorer 30 mål (eller flere) i to sæsoner.”

Bayern München er som bekendt allerede tyske mestre. Og det er stort for polakken:

”At blive mestre fire gange i træk er stort. Intet hold har gjort dette før. Og for mig personligt er det det fjerde Bundesliga-trofæ.”

Bayern München møder idag Hannover 96 hjemme på Allianz Arena. Kickoff 15.30.