Bayern München har netop formået at vinde hele 6-0 i denne runde af Bundesligaen. I går satte den polske landsholdsspiller endnu en vanvittig rekord ved at score igen for klubben endnu en gang. 

AF KRISTIAN PARIS

Den polske landsholdsspiller var nemlig en af hovedårsagerne til at klubben vandt hele 6-0 over Hamburger SV, da han lavede et såkaldt hattrick, da de i går lørdag tog i mod bundholdet.

Det betyder, at angriberen har lavet 141 mål i blot 182 kampe for klubben i alle turneringer nogensinde.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)Det betyder, at han nu er blevet den spiller i klubben fra udlandet, der har scoret aller flest mål. Den rekord overtager han efter den tidligere holder Giovane Elber, der lavede 139 mål i 265 kampe for klubben i årene 1997-2003. Det betyder, at Lewandowski nåede Elbers antal hele 83 kampe inden.

Lewandowski skiftede til sydtyskerne fra Bayern München fra deres rivaler Borussia Dortmund i sommeren 2014, og siden da har han formået at vinde tre Bundesliga titler i træk. Derudover har han også været en stor faktor i de to sejre i den tyske pokalturnering og også en DFL-Pokal.

Derudover er han også blevet udnævnt til at være en del af Bundesliga team of the season i de sidste tre år i træk, ligesom han blev kåre til årets spiller i 16/17 sæsonen.

 

Han har også brudt rekorden for flest scorede mål i en kamp af en indskifter, som er 5, ligesom han også har rekorden for det hurtigste hattrick som var på fire minutter.

Til sidst er han også den spiller, der har nået 100 Bundesliga mål hurtigere end nogen anden spiller.

Da han kun er 29 år gammel har han stadig mange år tilbage på allerhøjeste niveau i fodbolden, og lige nu hersker der ingen tvivl om, at klubben er ved at sikre deres fjerde bundesliga mesterskab i træk.